Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Преди 1/2 час на кръстовището на Шипка и Евлоги Георгиев 156 бордо ми излезна в насрещното-що така бе колега?
    Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Вчера май се засякохме с Васил Петров или някоя друга синя 145-ца в Света Тройца, като се поздравявахме по много нестандартен начин. Ако е той или някой друг от форума, поздрави
      Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 11:05.
      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Синя форумна 155-ца вчера цял ден ми седя пред входа в Гео Милев,а и доста често я срещам тука покрай блока паркирана?
        И една сива също доста добре изглеждаща 155-ца стои от сума ти време паркирана на Лидице.
        http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
        159 1.9JTDm
        156 1.8TS ...exxxx
        145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
          едно червено GT СА1034РА беше засечено на светофара при тролейбусното депо при банишора и отиде с мръсна газ към сите българи
          Аз съм тогава закъснявах
          Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
          BMW F13 M6
          BMW X6 3.5d
          Mini cooper r56 lci
          Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

• Днес преди Горубляне настигнах колега с 166 с форумен стикер на задния прозорец и номер СА8149** Присветнах му докато карах зад него, но май не ме забеляза...
            sigpic
            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
            BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от Dagi Покажи съобщение
              Аз съм тогава закъснявах
              днес беше засечен на 202-ра
              Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
              Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                Вчера май се засякохме с Васил Петров или някоя друга синя 145-ца в Света Тройца, като се поздравявахме по много нестандартен начин. Ако е той или някой друг от форума, поздрави
                Не съм бил аз.
                Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                ех.. Малкото КуВе
                sigpic

Comment

• Към 18:30 с колега със синя 145-ца като на Васил Петров изпростяхме на К. Величков, но не знам той ли беше или не
                  Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                  Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                  BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                    Синя форумна 155-ца вчера цял ден ми седя пред входа в Гео Милев,а и доста често я срещам тука покрай блока паркирана?
                    И една сива също доста добре изглеждаща 155-ца стои от сума ти време паркирана на Лидице.
                    Сивата и аз я знам.Другата може и моята да е била.

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                      Към 18:30 с колега със синя 145-ца като на Васил Петров изпростяхме на К. Величков, но не знам той ли беше или не
                      Пак не съм бил аз Нещо много срещате тоя цвят(все пак сме редки).
                      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                      ех.. Малкото КуВе
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                        Пак не съм бил аз Нещо много срещате тоя цвят(все пак сме редки).
                        Ти сигурен ли си, че не ти кара някой друг колата?
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• ГТВ СА8207 в Младост1 с клубен стикер.Да си признава
                          Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                          sigpic

Comment

Към 18:30 с колега със синя 145-ца като на Васил Петров изпростяхме на К. Величков, но не знам той ли беше или не
                            Аз пък я видях като отиваше към К. Величков и след това вечерта минаваше покрай моят блок, явно е някъде от моя квартал
                            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                              Аз пък я видях като отиваше към К. Величков и след това вечерта минаваше покрай моят блок, явно е някъде от моя квартал
                              Някакъв запален тип е обаче, веднага като видя друга алфа и се настъпи
                              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                              BMW 328i

Comment

Някакъв запален тип е обаче, веднага като видя друга алфа и се настъпи
                                И аз я засичам същата често. Но все съм на кръстовище или пеша.
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X